Hirdetés

Nem akárki veszi át a World of Warcraft irányítását

|

Alig 10 hónappal azután, hogy Chris Metzen tanácsadóként visszatért a Blizzardhoz, máris a kezébe adták az egész kócerájt.

Hirdetés

A Blizzard legendás mesélője, Chris Metzen még 2016-ban vonult vissza a Blizzardtól. Akkoriban komoly pánikrohamokkal küzdött, és az egész játékipar egy kicsit sok volt számára. A kaliforniai pörgés helyett a csendesebb családi életet választotta, és a nyugdíjas évek élvezete mellett egy Dungeons & Dragons kiegészítőkönyvvel foglalkozott. Az egész karrierje a D&D-ből indult, így jólesett neki visszatérni a gyökereihez.

Valami azonban változott az elmúlt hónapokban, mert Metzen újra csatasorba állt. 2022 végén, tanácsadói poszton tért vissza a Blizzard Warcraft csapatához, hogy segíthessen felépíteni annak új alapjait. Azt ugyan nem tudtuk, hogy ez pontosan mit jelentett, de a Dragonflight kiegészítő az elmúlt évek legjobb kalandjait hozta, így biztosan nem ült tétlenül a babérjain.

Hirdetés

Mindenki boldogan partizott a Dragon Isle kocsmájában, amikor alig 10 hónappal később az alábbi bejelentés érkezett a stúdió hivatalos csatornáin keresztül:

Chris Metzent tették meg a Warcraft franchise kreatív vezetőjének. Azt egyelőre se Metzen, se a csapata nem hozta nyilvánosságra, hogy min dolgoznak pontosan, de a BlizzCon egy hónap múlva lesz esedékes, így nem kell sokáig találgatnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)