Hirdetés

Nem alkalmazzák a WoW playereket?

|

A munkáltatók nem szeretik az olyan alkalmazottakat, akik rendszeresen tolják a World of Warcraftot.

Hirdetés

Ez a pletyka kering legalábbis a világhálón legújabban. Egy szemfüles ember észrevette, hogy az egyik nagy munkaközvetítő cég munkatársa szembesült ezzel a ténnyel. Állítása szerint, mostanában a munkáltatók olyan kitételeket fogalmaztak meg, mely szerint nem kérnek a World of Warcraft játékosokból. A munkaközvetítő szerint, több nagy cég is ódzkodik az ilyen emberektől, mivel szerintük, aki rendszeresen belogol esténként, az nem képes napközben sem 100 százalékosan teljesíteni. Ezen függő egyének ugyanis szétszórtak, egész nap az esti instázásra, vagy phat lewt-ra gondolnak csak, arról nem is beszélve, hogy általában kimerültek. Karikás, és Derrick nyomozónak is becsületére való táskás szemek tanúskodnak az éjszakába nyúló raidelés negatív következményeire. Természetesen ez így, ebben a formában nem igaz, hiszen nem minden World of Warcraft játékos teljesen kocka, sőt az új kiegészítő még inkább a casual irányba vitte el az egész játékot. Aztán ott van az ellenpélda is. Létezik egy olyan elmélet is, mely szerint a WoW játékosok  vezetői képességei javulnak, és sokkal szociálisabbak lesznek a munkahelyükön - ami a mai elidegenedő társadalomban direkt jó. A amerikai munkáltatók azonban nem hiszik ezt, és egyelőre elzárkóznak a WoW játékosoktól, úgyhogy aki szeretne karriert építeni, jobban teszi ha lassan búcsúzkodni kezd kedvenc élőholt warlockjától, hiszen nem kizárt, hogy a hazai munkaerőpiac is hasonló elveket vall majd nemsokára (bár ezt azért erősen kétlem).

wowfuggo.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)