Hirdetés

Nem azért csúszik a Suicide Squad: Kill the Justice League, amiért hinnéd

|

Újabb részletek derültek ki a Rocksteady kooperatív shooterének késéséről.

Hirdetés

Hivatalosan ugyan továbbra sem jelentette be sem a Warner Bros. Games, sem pedig a Rocksteady Studios, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League késik, ám azokat a sajtóértesüléseket sem cáfolták, amelyek alapján lényegében biztosra vehetjük, hogy a május 26-ára tervezett premier elmarad. Az újabb halasztásról az ex-kotakus, ma már a Bloomberg sorait erősítő Jason Schreier számolt be elsőként, aki mai tweetjével szertefoszlatta azoknak a játékosoknak a reményeit, akik abban bíztak, hogy a fejlesztőcsapat radikálisan átalakítja az Arkham szériával közös univerzumba helyezett kooperatív lövöldét.

Schreier szerint ugyanis a Suicide Squad: Kill the Justice League az marad, aminek mindig is szánták: szolgáltatásalapú játék. A megjelenést illetően viszont már képlékenyebb a helyzet, mert tudomása szerint a csapattal azt közölte a vezetőség, hogy még idén elrajtol Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang és King Shark  közös kalandja, de továbbra sem tudják, hogy mikor, és talán pont emiatt nem került még sor a hivatalos megerősítésre. Egyébként pedig az is elképzelhető, hogy végül 2024-re csúszik, ahogy azt korábban egy másik újságíró, Jeff Grubb forrásai sugallták.

Hirdetés

A legvalószínűbb tehát a dolgok jelen állása szerint, hogy a Rocksteady az így nyert extra hónapokat az élmény csiszolására fordítja majd, szerkezeti változásokra aligha számíthatunk. Ez pedig azt jelenti, hogy a megjelenés után különféle tartalmakkal igyekeznek minket arra bírni, hogy hosszabban időzzünk Metropolisban. Ha minden terv szerint alakul, nemcsak új fegyvereket kapunk, hanem további irányítható karakterekkel is bővül a választék, valamint rengeteg (részben fizetős, battle passekbe csomagolt) kozmetikai holmival, hogy kedvünk szerint felöltöztessük őket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)