Hirdetés

Nem csak a grafika miatt lesz érdemes PS5-ön játszani a Forspokennel

|

A Sony konzolján különleges élményt adnak majd a Forspoken főszereplőjének varázslatai.

Hirdetés

Nem sokszor hallottunk a Square Enix berkeiben eredetileg Project Athia néven készülő Forspokenről, viszont a 2022. májusi megjelenési dátumhoz közeledve ez minden bizonnyal változni fog. Az akció-kaland kapott némi reflektorfényt egy új előzetessel a The Game Awards alatt is, de nem ez az egyetlen újdonság, ami napvilágot látott a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

A játékról Takefumi Terada, a projekt egyik rendezője mesélt egy interjúban, ahol felelevenítette, hogy kimondott céljuk volt a játék fejlesztése során a PlayStation 5 képességeinek kiemelése. Ennek részeként a rendkívül részletes látványvilágot lehetővé tévő processzorok mellett pedig a DualSense kontrollert is szeretnék megdolgoztatni.

"Azt gondolom, az egyik legfeltűnőbb központi felhasználási módja a PS5 hardverének, amit alkalmaztunk, a haptikus ravaszoké, és az, ahogy hozzákötöttük ahhoz, amit mi a játék központi rendszerének tekintünk, azaz a mágiarendszerhez. Így például a dizájnerek fogták magukat és minden egyes varázslathoz, amit a játékban használni tudsz, kidolgozták, milyen szintű haptikus visszajelzést kapsz a ravaszoktól, és igyekeztek differenciálni, hogy mindegyik más érzést nyújtson"

- nyilatkozta a Forspoken társdirektora.

Amellett, hogy a Luminous Productions játéka rendkívül sokféle harci lehetőséget ad majd a kezünkbe a főszereplő, Frey varázslatainak segítségével, ezek látszólag segítséget nyújtanak majd a játékmenet másik központi eleme, a gyors és folyékony mozgás tekintetében is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


De a Forspokennel látszólag azok sem járnak majd rosszul, akiknek az elsődleges szempont a játékoknál egy érdekes történet, a New Yorkból egy fantasy világba kerülő Frey Holland sztorija ugyanis egy érdekes rejtéllyel szolgálhat az eddig látottak alapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)