Hirdetés

Nem csak a GTA 6 előzetese, hanem az ebben elhangzó zene hallgatottsága is kilőtt

|

Tom Petty '80-as éveket idéző új slágere sokak kedvencévé avanzsálódott az elmúlt napokban.

Hirdetés

Tom Pettyt szeretni nem nehéz, a Rockstar is okosan választotta ki azt a dalt, amire ezek után valószínűleg már csak a Grand Theft Auto VI első előzetese kapcsán fog emlékezni az egész világ. Korábban már beszámoltunk nektek arról, hogy mi is volt pontosan az a szám, ami a Rockstar szériájának folytatását leleplező első trailer alatt pörgött, amivel tényleg sikerült csúcsra járatni a hangulatot, és pillanatok alatt beütött a Vice City-nosztalgia is.

Mint kiderült, az előzetes alatt Tom Petty egyik kevésbé ismert dala szólt, méghozzá az 1989-es Love Is A Long Road, és tekintve, hogy két nap alatt már több mint 115 millióan látták a Grand Theft Auto VI első előzetesét, az is várható volt, hogy rövidesen a zene is a figyelem középpontjába kerül majd.

Hirdetés

Ez így is lett, és mostanra a Love is A Long Road is kilőtt, hiszen a Spotify legutóbbi statisztikái alapján a streamelése egészen pontosan 36 979 százalékkal ugrott meg a múlt héthez képest. Ha pedig ez nem lenne elég, december 6-tal bezárólag már több mint 11 milliószor játszották le a '80-as évek életérzését idéző számot, ami valóban egy igen szép eredmény.

Egyébként ha esetleg lemaradtál volna a történésekről, ezzel a cikkel pár perc alatt te magad is naprakész lehetsz az összes olyan dologgal, amit a Grand Theft Auto VI első előzeteséből megtudtunk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)