Hirdetés

Nem csak a héten ingyenes a Team Fortress 2!

|

Az Über Update keretében megjelent a Meet the Medic videó, illetve kiterjesztették az ingyenes játék lehetőségét.

Hirdetés

Kedden arról adtunk hírt, hogy a héten ingyenes a Team Fortress 2, nos ez azóta megváltozott, immáron nem csak néhány napig nélkülözhetjük a pénzkiadást, ha játszani akarunk. A népszerű online játék immáron hibrid módban üzemel, tehát lehet játszani ingyen, és prémium tagként fizetősen is, és ez utóbbi értelemszerűen előnyökkel jár. Az ingyenes Team Fortress 2 esetében hátizsákunkban összesen 50 valami fér el (prémiumban 300, ami 1000-re bővíthető), és a csereberében, valamint még néhány apróságban is korlátozva vagyunk, de egyébként mindenben ugyanúgy verethetjük, mint a fizetősök. Aki pénzért vette a játékot, az automatikusan prémium tagnak számít, még mielőtt valaki felgyújtana valamit haragjában.

Az eddigi legkomolyabb frissítéssel megkaptuk a Medicet is, melyről szintén van videó:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)