Hirdetés

Nem csak az a jó hírünk, hogy már tudjuk a Baldur's Gate 3 megjelenés dátumát

|

A Sword Coast hősei elkezdhetik leporolni a kockáikat, és bekészíteni a karakterlapjaikat: Baldur's Gate városa hamarosan megnyitja kapuit, ráadásul nem csak PC-n!

Hirdetés

A Larian Studios digitális Dungeons & Dragons kalandja hamarosan tényleg megjelenik. Sok évnyi várakozás után 2023-ban útnak indulhatunk PC-n és PlayStation 5-ön (!), hogy megmentsük a saját életünket, és közben egy kis jót is vigyünk a Forgotten Realms poklába.

A fejlesztők már évek óta ígérgetik, hogy "hamarosan tényleg kikerül a játék az Early Access alól", de tekintettel a pontos megjelenési dátum bejelentésére, végre biztosak lehetünk ebben. A tegnap esti PlayStation State of Play keretében érkezett egy új trailer a Baldur's Gate 3-ból, ami mutatott pár darabkát a sztoriból, és a végén elárulta megjelenés napját, plusz annak is örülhetünk, hogy a játék első körben nem csak PC-re, hanem PlayStation 5-re is érkezik, sajnos az xboxos tábornak még várnia kell.

Hirdetés

Nagyon reméljük, hogy nem lesz több csúszás, és augusztus 31-én végre tényleg elindulhatunk társaink oldalán beutazni Faerun földjét.

Most, hogy véget ért az OGL dráma, erősen pörög a hangulat a Dungeons & Dragons körül. Hamarosan érkezik az élőszereplős mozifilm, és az asztali szerepjáték új verziója már tesztelés alatt áll. A Baldur's Gate 3 augusztus 31-én esedékes megjelenése már csak hab lesz a tortán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)