Hirdetés

Nem csak folytatás, még egy spin-off is bővítheti a The Last of Us játékok világát

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a The Last of Us Part III már készül, és esélyes, hogy az egyik fontos szereplő saját kalandokra indul.

Hirdetés

Ha csak teljes árú játékként vásárolhattuk volna meg, valószínűleg máshogy állunk a The Last of Us Part II Remasteredhöz, ám így, hogy eleve nem drága, az eredeti játék vásárlói pedig pár ezresért cserébe elérhetik az újdonságokat, január egyik legjobb újdonságaként gondolunk rá. Aki a kulisszák mögé akart látni, három befejezetlen szegmenst is végigjátszhatott , de ennél sokkal több érdekességet kínál a Grounded II: Making The Last of Us Part II, egy kétórás dokumentumfilm, ami elmeséli, hogyan állt össze a projekt.

Érdemes az egészet végignézni, már csak azért is, mert nem pusztán a múltról, a jövőről is szó esik benne.

Hirdetés
 

Neil Druckmann, a játékok rendezője említést tett arról, hogy a The Last of Us Part II 2020-as megjelenése után körvonalazódott egy játék cselekménye - ám a közhiedelemmel ellentétben nem a Part III-é volt ez, hanem egy spin-offé, melynek középpontjában Joel bátyja, Tommy áll. Idővel aztán félretették, mert inkább a munka és magánélet egyensúlyának biztosítására fókuszáltak, és ha egyszer megint előveszik, nem tudják, hogy játékban meséljék-e el, vagy az HBO sorozatához használják-e fel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Druckmann arról is beszélt, hogy még egy fejezetre számíthatunk, legalábbis egy koncepció már él a fejében, amire lehet építkezni. Konkrétumok még nincsenek, így jó néhány év eltelhet, mire megkapjuk a The Last of Us Part III-at, ám ahogy az első rész a szülői szeretetről, a második a bosszú és az igazságszolgáltatás véget nem érő ciklusáról szólt, úgy a harmadiknak is megvan az átfogó kerete, mondanivalója.

Teljesen ködös, hogy mit csinál most a Naughty Dog - reméljük, nem egy újabb remastert vagy remake-et, szuper lenne tőlük valami teljesen újat látni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)