Hirdetés

Nem csak saját játékaikban tűnnek fel a Power Rangers hősei

|

Készítsétek a színes rucikat és a dinós sisakokat, mert a Power Rangers csapata hamarosan küldetésre indul!

Hirdetés

A Power Rangers az elmúlt években újabban lendületet kapott a kiváló képregényeinek, a remekül sikerült Power Rangers: Battle for the Gridnek és a Netflix filmnek köszönhetően. A Föld megmentői még a DC univerzum hőseivel is együtt dolgozhattak, de a csapat hamarosan egy még nagyobb világ részéve válhat.

Az XboxEra podcastben Shpeshal_Nick utalgatott rá, hogy a Fortnite hamarosan a '90-es évek kedvenc szuperhőseivel bővülhet.

Nick nem akarta nagyon kendőzni a dolgot, és egyenesen kijelentette:

"Amit én hallottam, az az, hogy (a nagyon közeli jövőben) a Mighty Morphin Power Rangers hősei csatlakoznak a Fortnite-hoz."

Hirdetés

Nick elmesélte, hogy a Tini Nindzsa Teknőcök vendégszereplése nagyon jól sikerült, így a Power Rangers karakterek behúzása logikus folytatásnak tűnik. Reméljük azért, hogy ez nem csak skinmegjelenést jelent, hanem kapunk speciális kihívásokat, új tartalmakat és más egyebeket is.

Aztán hogy mi lesz a valóság, azt majd meglátjuk, amikor az Epic Games hivatalosan is bejelenti az eseményt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)