Hirdetés

Nem egyhamar jelenhet meg a Marvel's Blade játék

|

A Deathloop és a Dishonored 2 fejlesztői talán túl korán leplezték le az új projektet.

Hirdetés

Miközben a Mahershala Ali főszereplésével tervezett Penge reboot még csak a forgatásig sem tudott eljutni, addig videojátékos fronton zajlik az élet: az idei The Game Awardson derült ki, hogy az Arkane Lyon egy Penge-játékon dolgozik Marvel's Blade címmel, amely az ígéretek szerint egy egyjátékos, külső nézetes, komoly, történetközpontú projekt lesz, ami Párizsban fog játszódni.

Ha rosszindulatúak lennénk, fogadhatnánk rá, hogy a Marvel Studios tudja-e előbb bemutatni a Penge filmet, vagy az Arkane Lyon készül-e el gyorsabban a videojátékkal, azonban a legújabb jelentés szerint lehetséges, hogy elveszítenénk a fogadást, ha utóbbira tennénk. 

Hirdetés

A Giant Bombos Jeff Grubb az XboxEra Podcastban világított rá, hogy nem véletlenül nem lett megadva a Marvel's Blade bejelentő videójának végén még csak évszám sem: értesülései szerint az Arkane Lyonnál 2027-et céloznak meg a játék megjelenésével, ekkor kerülhet a boltok polcaira dobozosan és lesz megvásárolható digitálisan is. Grubb azonban hozzátette, hogy "legkorábban" 2027, ugyanis a fejlesztés még az elején jár, szóval simán lehet, hogy ennél is később jön majd. 

Az XboxEra alapítója, Nick Baker szerint a Marvel's Blade egy cross-gen játék lehet, amely egyszerre jelenhet meg az Xbox Series X/S-re, valamint a Microsoft új konzoljára, amely a pletykák szerint 2026 környékén érkezhet. Ahogyan az is simán lehet, hogy a Penge játék nem lesz Microsoft-exkluzív, ugyanis sok más projekttel ellentétben nem így kommunikálták a bejelentéstől kezdve. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)