Hirdetés

Nem érkezik több tartalom a Mortal Kombat 11-hez

|

A fejlesztő NetherRealm már egy új projekten dolgozik, talán azt is tudjuk, hogy mi az.

Hirdetés

A 2019-ben kiadott Mortal Kombat 11 nem véletlenül kapott hosszú támogatást, hiszen már az alapjáték is remekül élményt nyújtott, amit csak tovább fokozott az az azóta kiadott temérdek új tartalom, köztük olyan ikonikus karakterekkel, mint a Robotzsaru, a Terminátor, vagy épp John Rambo.

Előbb-utóbb viszont minden jó véget ér, a fejlesztő NetherRealm Studios pedig most látta elérkezettnek az időt, hogy bejelentse egy korszak lezárultát.

Hirdetés

A WarnerMedia eladásával a Discovery-birodalom égisze alá kerülő csapat a Twitteren posztolta, hogy már a következő projektjükre koncentrálnak, ezért több mint két év után véget ér a Mortal Kombat 11 DLC-s támogatása.

Magyarán nem számíthatunk már új karakterekre sem, be kell érnünk a 25 alap + 12 DLC-s harcossal. S hogy mi lehet a NetherRealm titokzatos, új projektje? Egy ideje már pletykálják, hogy a DC Comics hőseit felvonultató Injustice-széria után a stúdió egy Marvel témájú verekedős címmel állhat elő.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A dologra sokak szerint maga a NetherRealm feje, Ed Boon is utalt, amikor a Twitteren James Gunnt méltatta, aki a DC és a Marvel univerzumán is nyomot hagyott a Galaxis Őrzőivel és a hamarosan érkező The Suicide Squaddal.

Mindez persze csak találgatás, biztosat egyelőre nem tudunk, de mindenesetre biztató lenne, ha a műfajban nagy tapasztalattal bíró NetherRealm kezei alatt formálódna a püfölős Marvel-projekt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)