Hirdetés

Nem finomkodik a spoilerekkel a The Last of Us Part I utolsó előzetese

|

Kérdés, hogy egy 9 éves játék remake-jének kedvcsinálójában kellene-e nélkülözni a spoilereket - a The Last of Us Part I fejlesztői szerint egyáltalán nem.

Hirdetés

Óriási sikert aratott a 2020-ban megjelent The Last of Us Part II, és ugyan nehéz elképzelni, hogy valaki úgy vágott bele, hogy nem ismerte az előzményeket, vagy legalább nem próbált meg felzárkózni a 2014-ben megjelent, ma is kifogástalanul játszható The Last of Us Remastereddel, de nem zárhatjuk ki, hogy voltak ilyenek - ők valószínűleg értetlenül nézték a történéseket, és teljesen elkerülte őket a mondanivaló.

Aki még egyáltalán nem akadt össze Ellie-vel és Joellel, a The Last of Us Part I nevet viselő remake-nek különösen örülhet, de jobban teszi, ha a megjelenésig elkerüli az előzeteseket - főleg a most kiadott launch trailert.

Hirdetés

Rögtön a téli fejezet közepébe csöppenünk, amiről azok, akik játszottak az eredeti játékkal, tudják, hogy az egyik legfontosabb, legfordulatosabb szakasz, és jobb személyesen átélni, mint videón megnézni az ottani eseményeket. Akit nem zavarnak a spoilerek, bátran nyomjon rá a lejátszás gombjára, és nézze meg, mennyire szép lesz az új változat látványa.

Mi már játszunk is a The Last of Us Part I-nal, tesztünket augusztus 31-én 17:00-tól olvashatjátok majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)