Hirdetés

Nem hogy nem halott, soha nem élt még ennyire a The Division franchise

|

Új tartalmak jönnek a The Division 2-höz, úton van a Heartland és a Resurgence is - a Ubisoft mesélt a széria közeljövőjéről.

Hirdetés

Amikor négy évvel ezelőtt megjelent, a Ubisoft nem volt elégedett a Tom Clancy's The Division 2 teljesítményével. Hiába lett sokkal jobb, szebb, élvezetesebb, mint elődje, a játékosokat akkor épp más érdekelte. Manapság viszont nem kell egy folyamatosan frissülő játéknak azonnal sikeresnek lennie, évek alatt is fel lehet építeni egy akkora játékosbázist, aminek megéri újra és újra friss tartalmakat szolgáltatni.

A kiadó továbbra sem engedi el a The Division 2-t: júniusban kezdetét veszi a Year 5 Season 1, ami a Broken Wings nevet viseli, és április 21-étől már lehet is próbálgatni a tesztszervereken. Mi több, aki április 25. és május 9. között belép a játékba, megkaparinthatja a Resident Evil Leon Kennedy RPD szerelést is.

Hirdetés

A Broken Wings csavar egyet a Manhuntokon, egy Descent nevű új, rogue-lite játékmódot is hoz teljesen ingyen, a premium pass vásárlói pedig Splinter Cell-témájú öltözékeket szerezetnek. Folytatódik továbbá a Castle Settlement újjáépítése is.

Ezt a Puppeteers nevű második szezon követi majd, ami egy új Incursiont hoz, melynek részeként a Cleanerekkel kell összecsapnunk a Meret birtokon. A harmadik a Vanguard címet viseli, és New York városába vezet majd az ügynökök útja, ahol új dolgokat tudhatnak meg Aaron Keenerről és ügynökeiről, a negyedik, a Black Diamond pedig új zónákat, főküldetéseket, és az endgame átalakítását hozza. A szezonok közben is jönnek még izgalmas újdonságok, de hogy mindet élvezhessük, rendelkeznünk kell a Warlords of New York kiegészítővel.

Készül a Heartland is

A free-to-play spin-off fejlesztése nem állt le, új dolgokat tudtunk meg róla. Az USA középnyugati részén lévő Silver Creekben játszódik, ahol az életet ellenségek hordái és a pusztító fertőzés is nehezíti. A játékosok a Rockit Rinkben bandázhatnak, csoportba verődhetnek, és felkészülhetnek különböző kalandjukra: innen indulhatnak bevetésre, és ide térnek vissza a megszerzett cuccokkal. Craftolni, a veszélyekre felkészülni, illetve három kaszt közül választani (Medic, Weapons Expert, Survivalist) ugyancsak itt lehet, és döntésünk függvényében eltérő képességekkel, felszereléssel indulhatunk útnak. Éjszaka veszélyesebb lesz az élet, mint nappal. A hivatalos oldalon már lehet jelentkezni a zárt tesztekre, aki bejut, öt barátját is meghívhatja.

Közel a mobilos terjeszkedés

Szó esett továbbá a Resurgence címet viselő mobilos spin-offról, amit a nyár folyamán néhány játékos ki is próbálhat mind iOS-en, mind Androidon. A tesztekre jelentkezni kell, és egyelőre nem tudni, mely területeken indulnak majd.

Végezetül pedig bejelentették, hogy Caleb Dunne és Brian Johnson akciófiguraként lesz megvásárolható, egy webes rajzfilmsorozatból pedig egy houstoni tanár történetét ismerhetjük meg, akinek órája szintén felvillant a pandémia kezdetén.

A teljes bemutatót alább nézheted végig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)