Hirdetés

Nem kap folytatást az Enslaved

|

Ugyan a kritikusok elismerték, a játékosok nem igazán rajongtak az Enslavedért.

Hirdetés

A Metacriticen jelenleg 82%-on áll az Enslaved, ami kimondottan jó értékelésnek számít, de hiába a játékipar elismerése, ha a játékosok egyszerűen nem vitték.

Tameem Antoniades, a Ninja Theory vezető kreatív igazgatója (vezető kreatív nindzsája, ahogy ő fogalmazta meg magáról Twitteren) elárulta, hogy már nem valószínű, hogy találkozhatunk az Enslaved második részével. "Az Enslavednek jobban kellett volna teljesítenie," mondta, "Már a folytatást csinálnánk és csiszolgatnánk, ahogy azt a franchiseoknál szokás." "[De] mivel hozzá sem láttunk, nem tudtuk növelni a két csapatunkat úgy ahogy szerettük volna. Kis csapat maradtunk. De kaptunk egy újabb esélyt a DMC-vel." 

2011 tavaszáig 730000 darabot adtak el a játékból. A Ninja Theory jelenleg a fent is említett Devil May Cry-rebooton dolgozik, ami jövőre jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)