Hirdetés

Nem kell aggódni, cenzúramentesen jelenik meg a Stellar Blade

|

Feleslegesen féltek azok, akik esetlegesen ettől tartottak.

Hirdetés

Vészesen közeleg a Sony Interactive Entertainment gondozásában megjelenő Stellar Blade érkezése, amit nem kevesen várhatnak annak tükrében, mennyire népszerű volt a játék ingyenes demója. Az alkotók sem finomkodtak a jelzővel, a rendező, Yoko Taro például egyenesen azt mondta, hogy a Stellar Blade "sokkal jobb", mint a közönségkedvenc Nier: Automata.

Sokan tartottak viszont attól, hogy akár brutális erőszakossága, akár túltolt szexualitása miatt esetlegesen valamelyik országban (mondjuk az erre harapni képes Japánban) valamiféle cenzúrát kaphat a játék, de most úgy tűnik, erről szó sincsen.

Hirdetés

A hivatalos bejelentés a játék Twitter/X-oldalán érkezett, ahol mindenkit biztosítottak angol és japán nyelven is arról, hogy az összes régióban, tehát Japánban is abszolút cenzúramentesen fog megjelenni a Stellar Blade, tehát bárhol is vásárolja meg az ember a Shift Up alkotását, ugyanabban az élményben lesz része.

A Stellar Blade megjelenésére már nem kell sokáig várni, a játék április 26-án jelenik meg PlayStation 5-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)