Hirdetés

Nem kell aggódni, nem teszik pénzzé a World of Warcraft új érméjét

|

A Trader's Tenderből nem lesz mikrotranzakciós valuta, legalábbis nem úgy, ahogy gondolnánk.

Hirdetés

Néhány hete az adatbányászok feltúrták a World of Warcraft: Dragonflight következő frissítését, és találtak pár kellemetlen apróságot. A Trader's Tenderhez például a mikrotranzakciós boltban használható képanyagokra leltek, aminek eredményeképp mindjárt mindenki kapát-kaszát fogott.

A Trader's Tender alapvetően egy havonta begyűjthető, limitált számú érme, amivel különböző kozmetikai cuccokat vásárolhatunk a Trading Postban. A limitált mennyiség miatt minden hónapban csak pár dolgot választhatunk ki magunknak, és a Trading Post kínálata folyton változik. Ha pénzért lehetne további Tendert venni, az teljesen felrúgná ezt a rendszert.

Hirdetés

A felröppent pletykákra és az adatbányászat nyomán indult felháborodásra Ian Hazzikostas, a World of Warcraft vezető producere reagált. Elmondása szerint a csapatnak esze ágában sincs megvásárolható valutát csinálni a Trader's Tenderből, de különleges játékcsomagok mellé szeretnének majd adni kisebb-nagyobb adagokat. Ian felhozta példának a Dragonflight kiegészítő megvásárlását, amihez járt ajándékba 500 Tender, amit aztán arra költhettünk, amire akartunk.

"A múltban a Deluxe Edition mellé specifikus állatkákat kínálhattunk csak. Akkor sok játékos azt válaszolta erre, hogy »hát nekem ez az adott állatka nem jön be«. Most van egy új eszközünk arra, hogy választási lehetőséget kínáljunk a Tenderrel. Nem lenne túlságosan földöntúli elképzelés, ha azt feltételeznénk, hogy a közeljövőben érkezik egy csomag, amiben lesz majd valamennyi Tender."

Mostanra már elég mélyen vagyunk a Dragonflightban ahhoz, hogy lassan elkezdhessük a beszélgetést a következő kiegészítőről. Nem lennénk meglepve, ha a Blizzconon például már az előrendelések is beindulnának a következő csomagra, és esetleg ahhoz mellékeljenek majd némi extra Tendert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)