Hirdetés

Nem kell sokat várnunk a Marvel's Avengers következő bemutatójára

|

Rég nem hallottunk már a Square Enix szuperhősös játékáról, de hamarosan új infók és játékmenet is érkezik.

Hirdetés

Az első bemutatók után nem volt egyöntetűen pozitív a Marvel's Avengers fogadtatása, valószínűleg részben ezért tolta el a Square Enix a játék megjelenését május 15-éről szeptember 4-ére. Csak támogatni tudjuk, amikor több időt kapnak a fejlesztők arra, hogy a lehető legtökéletesebbre csiszolják alkotásukat.

Hirdetés

Egy ideje csend honol a projekt körül, és ezt már a Crystal Dynamics is megérezte. Ma egy érdeklődő posztokkal induló, aztán heroikussá építkező videóban a fejlesztők bejelentették, hogy az új kihívásoktól nem ijedtek meg, otthonról dolgoznak a játék befejezésén, és június 24-én tartják az első War Table streamet, melynek keretében egyjátékos és a kooperatív játékmenetet is villantanak.

Pontos időt még nem tudunk, de figyelni fogunk, és átadunk majd minden frissen szerzett tudást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)