Hirdetés

Nem kell sokat várnunk, hogy kipróbálhassuk a Mortal Kombat 1-et

|

Akik elsők között szeretnék nyomni a Mortal Kombat-franchise következő darabját, azoknak van egy jó hírünk.

Hirdetés

Sok különféle pletyka és teaser után néhány héttel ezelőtt hivatalosan is bemutatkozott a Mortal Kombat 1, amely nem csak a sorozat következő epizódja, de ahogy a számozás is mutatja, egy soft reboot is. 

Ez persze sok régi motoros rajongót aggasztott, de a Summer Games Fest során végre betekintést nyerhettünk a játékmenetbe is és szerencsére nyilvánvalóvá vált, hogy nincs miért aggódnunk, ugyanis a következő epizód pont annyira kreatívan brutális lesz, ahogyan azt eddig megszokhattuk.

Hirdetés

Szerencsére már nem kell sokat várnunk arra, hogy mi magunk is tehessünk egy próbát a Mortal Kombat következő generációjával, ugyanis a NetherRealm most a Twitteren erősítette meg, hogy az első playtest még ebben a hónapban, június 23. és 26. között zajlik majd.

Első körben azok tehetnek majd egy próbát a játékkal, akik jelentkeztek a tesztre, ha pedig szeretnétek jelentkezni, akkor azt a Warner Bros. Games hivatalos oldalán tudjátok megtenni. A meghívókat 21.-én fogják kiküldeni, szóval nemsokára ki is derül, hogy kik az első szerencsés jelentkezők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)