Hirdetés

Nem kellett hozzá sok idő, már le is nyomták a legkeményebb Diablo IV-es bosst

|

Alig pár napja jelent meg a Diablo IV, de valaki már most teljesítette a legdurább kihívást.

Hirdetés

Nem szűkölködik kihívásokban a Diablo IV, ezek nehézséges (vagy minimum kockázatossága) pedig hatványozódik, ha harcore karaktert indít az ember - ebben a játékmódban ugyebár egyetlen halál utána automatikusan és visszafordíthatatlanul törlődik a harcosunk, épp ezért nagyon körültekintően kell fejlődni. 

A hardcore játékosok közül cArn_ lett az első, aki elérte a maximális, 100-as szintet, de nem sokáig örülhetett neki, egy játékbéli hiba miatt nem sokkal később fűbe is harapott. Azóta persze már több 100-as szinrű harcdore kalandozó is írtja a démonokat a Diablo IV-ben, közülük valakinek pedig már a legdurvább(nak szánt) bosst is sikerült megölnie.

Hirdetés

Ben_ lett az, aki elsőként lenyomta az Echo of Lilith nevezetű bosst. Ez gyakorlatilag a kampány főellenségének durvább, 100-as szintű variánsa. Ben_ egy Barbarian kasztú karaktert indított, és egy elég brutális Whirlwind buildet rakott össze, hogy lenyomja Lilith kicombosodott verzióját - ezt a buildet egyébként a Blizzard egyszer már nerfelte a megjelenés óta, de Ben_ példája mutatja, hogy még mindig piszkosul erősek az erre a skillre építő megoldások.

Az Echo of Lilith boss ezért jelent hatalmas kihívást, mert nem csak simán sokkal erősebb a normál kiadásnál, de minden egyes esetben, mikor eltalálja a játékost, rá is pakol egy debuffot, amitől a karakter sokkal nagyobb sebzést kap be, mint alapesetben. 

Ben_ diadalát itt tudjátok megnézni. Az Echo of Lilith legyőzéséért nem csak durva felszerelést, hanem egy egyedi hátast is kapott egyébként.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)