Hirdetés

Nem képzelődsz: tényleg vannak láthatatlan falak a Call of Duty: Modern Warfare III pályáin

|

Előfordulhat, hogy tényleg nem a te hibád, ha felrobbantod magad a saját gránátoddal.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare III több sebből is vérzik, de azért feltételezné az ember, hogy egy AAA-játékban legalább a nevetségesen nagy bugoktól nem kell tartania. Az Activision esetében úgy néz ki, hogy ez a feltételezés téves, mivel a többjátékos pályákon bizony láthatatlan falak várják a gyanútlan gránátbűvészeket.

Szóval a helyzet jelenleg az, hogy ha leraktál egy aknát vagy elhajítottál egy gránátot, és az téged nyírt ki, akkor könnyen lehet, hogy falnak dobtad, csak nem tudtál róla.

Hirdetés

Egy ideje már gyanították a játékosok, hogy valami nem stimmel, de egy redditre felpakolt videó most bizonyítékot is hozott. Rengetegen eresztettek ki egy keserű sóhajt, mondván "oké, nem én őrültem meg akkor".

Finally have proof that invisible barriers are causing my grenades to kill me
byu/Different_Return5366 inModernWarfareIII

A Favela és Afghan pályákról már érkeztek bizonyítékok, így azokon biztosan vannak láthatatlan falak. A Sledgehammer Games folyamatosan javítgatja a többjátékos szekciót, így remélhetőleg ezeket a fura akadályokat is lebontják majd hamarosan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)