Hirdetés

Nem látnak a haragtól, az új helyett a régi Call of Duty: Modern Warfare 3-at pontozzák le a játékosok

|

Review bombing áldozata lett az Infinity Wars 2011-ben megjelent FPS-e.

Hirdetés

Nem csak a Google-t, a játékosokat is össze tudja zavarni a kiadók teljes mértékben következetlen számozási gyakorlata. Gondoljunk csak például arra, hogy az Electronic Arts csekély 14 esztendővel a Battlefield széria indulása után dobta piacra a Battlefield 1-et. De hasonló konfúziót tud eredményezni, amikor remake-elnek egy játékot, vagy rebootolnak egy teljes sorozatot.

Az Activision Blizzard is hasonlóképpen járt el a Modern Warfare trilógiával, amelynek a napokban jelenik meg a zárófejezete, és voltaképpen a címadásban annyi a különbség, hogy az új részek arab helyett római számokat használnak. Persze ott van még az eltérő artwork, a termék neve mellett szereplő évszám, és ugyebár a PC-t leszámítva a támogatott platformok köre sem ugyanaz, mint tizenpár éve, de sokan még így is képesek összetéveszteni a régit az újjal, ami megmosolyogtató következménnyel járt.

Hirdetés

Nemrég ugyanis a magukat a nyúlfarknyinak és harmatosnak mondott kampányon (az előrendelők és a sajtó egy része már játszhat vele), az abszurd tárhelykövetelményen, az újrahasznosított multis térképeken, valamint a mindezt megkoronázó irreális árazáson felpaprikázó játékosok rávetették magukat a Metacriticre, hogy a lehető legalacsonyabb pontszámot adva felmutassák középső ujjukat az Activision Blizzardnak. Csakhogy elvétették a célt, mert a 2023-as Call of Duty: Modern Warfare III helyett a 2011-es Call of Duty: Modern Warfare 3-at kezdték el szétcincálni.

Ha jóhiszemű akarnék lenni, akkor azt feltételezném, hogy azért bántják a régi CoD-ot, mert az újat még nem tudják, de nem vagyok az. Mindenesetre az amerikai IGN felvette a kapcsolatot az oldallal, melynek üzemeltetői közölték, hogy el fogják távolítani az utóbbi napokban beesett, és az átlagot lerontó értékeléseket (most 3.6-on áll), amelyekről világosan látszik, hogy aki ott hagyta, szimplán összetévesztette a játékokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)