Hirdetés

Nem lesz angol nyelvű Yakuza 3

|

Rossz hír a Yakuza sorozat kedvelőinek, hogy a Yakuza 3 nem lesz "angolosítva".

Hirdetés

A SEGA úgy döntött, hogy nem hozza ki a PAL régióbab a Yakuza 3 című alkotásukat. a cég már gőzerővel dolgozik a folytatáson, ami nem is csoda, hiszen a Yakuza sorozat nagyon népszerű hazájában.

A Yakuza 2 sajnos nagyon rosszul szerepelt az USA területén, összesen 40,000 példányt tudtak értékesíteni. A SEGA osztott, szorzott, és úgy látta, nem éri meg pénzt feccelni a fordításba, mert úgy látszik az angol nyelvterületen nem érdekel senkit a jófajta akció-RPG, A fejlesztés alatt alló negyedik rész sorsáról még nem döntöttek, de valószínűnek tűnik, hogy az sem lesz errefelé piacra dobva. Nincs más hátra kedves Yakuza rajongók, meg kell tanulni japánul...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)