Hirdetés

Nem lesz egyszerű a DiRT 5 karriermódja

|

Troy Baker és Nolan North párharca ad majd remek lehetőséget arra, hogy előretörjünk a DiRT 5 karriermódjában, amit egy friss videó mutat be.

Hirdetés

Érthető módon már a játék bejelentésekor is igyekezett kihangsúlyozni a Codemasters, hogy két legendás szinkronszínész, Troy Baker és Nolan North is szerepelni fog a DiRT 5-ben. Ez persze még csak arra garancia, hogy a színészi játék jó lesz, arra nem, hogy a sztori is, de legyünk pozitívak.

Hirdetés

A játék karriermódjában több mint 130 esemény teljesíthetünk (lesznek elágazások is), amiket öt fejezetre osztottak el, és kilenc különböző versenytípussal, valamint Throwdown kihívásokkal (1v1-es párharcokkal) számolhatunk. Baker és North egy-egy versenyzőt, a baráti Alex 'AJ' Janiceket és az ellenséges Bruno Durandot alakítják, az ő viaskodásuknak köszönhetően kapunk majd lehetőséget arra, hogy megmutassuk, velünk is érdemes számolni. A eseményeket egy podcast köti össze, amit James Pumphrey és Nolan Sykes vezetnek, és felbukkan majd benne Jamie Chadwick, valamint a youtuber SLAPTrain. A karriermódot akár négyen is játszhatják egyszerre, osztott képernyőn.

A DiRT 5 október 9-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, még az év vége előtt PlayStation 5-re és Xbox Series X-re, majd 2021-ben Google Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)