Hirdetés

NEM lesz Gears of Wars PC-re!??

|

A minap voltak bizonyos életjelek, találgatások, hogy esetleg mégis lesz PC-re Gears of War - persze korábban meg egyenesen a fejlesztők szólták el magukat, de mindegy.

Hirdetés

A Microsoft jelenleg tagad! A minap a PC Gamer-ben megjelent egy hirdetés, melyben úgy tűnt, hogy Games for Windows feliratú Gears of War doboz volt. Igazság szerint úgy tagadnak, hogy a reklám grafikusa csinált egy "rossz" illusztrációt, melyre ennek a játéknak az artworkjét tette. Nos, ezt még nem kell készpénznek venni, viszont a Microsoftnak nyilván az az érdeke, hogy egy esetleges PC-s verzióról minél később szivárogjanak ki hírek: hátha valaki vesz Xbox 360-at, pont ezért a játékért...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)