Hirdetés

Nem lesz Gun Loco

|

A Square Enix játéka már nem fog megjelenni.

Hirdetés

Hogy mi is az a Gun Loco? Olvassatok tovább és kiderül!

A Gun Loco a Square Enix külső nézetes lövöldéje, ami idén érkezett volna Xbox 360-ra.A történet szerint az univerzum legkattantabb bűnözőit egy börtönbolygón szállásolták el, a káosz viszont elszabadult... A fejlesztők "sprint-akció" jelzővel illették készülő alkotásukat, de...

Március 18-án a játék hivatalos weboldalán keresztül a cég bejelentette: leállítják a Gun Loco fejlesztését. Indokot nem írtak... A játékban lett volna 12 fős többjátékos mód is.

Azért is érdekes ez a hirtelen, indok nélküli leállítás, mivel a játékból már mozgóképet is láthattunk. Nem azt mondom, hogy kár érte, de azért a beteg karaktereket elnézve szerezhetett volna pár mosolygós pillanatot nekünk.
Reméljük, hogy a Square Enix semmiféle rossz helyzetben nincs és több játékkal nem járnak így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)