Hirdetés

Nem lesz Heavy Rain 2

|

David Cage, a Quantic Dream főnöke annak ellenére jelentette ki, hogy nem lesz folytatása a Heavy Rain-nek, hogy az első rész még meg sem jelent.

Hirdetés

Cage ezt az OPM legújabb számában megjelent interjúban közölte, és meg is indokolta döntését. Azért nem kíván folytatást készíteni a Heavy Rain-nek, mert az első rész egy teljes történetet mesél el az elejétől a végéig, semmi nem hiányzik belőle. A Chronicles DLC-k tartalma sem a játék története után, hanem azelőtt játszódik, és megtudhatjuk belőlük, hogy a karakterek miért jutottak oda, ahol tartanak.

Még anno nyáron, a kölni GamesCom-on azt nyilatkozta a VG247-nek adott interjújában, hogy nem biztos, hogy lesz Heavy Rain 2. Na, mostmár viszont biztos, hogy nem lesz. Talán jobb is így. A játékot már volt alkalma tesztelni az OPM-nek, ők 9 pontot adtak rá a maximális 10-ből. Február végén mindenki kipróbálhatja, akinek meghozta a kedvét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)