Hirdetés

Nem lesz Marvel vs. Capcom 3 demó

|

Pedig pont egy verekedős játékot jó lenne kipróbálni megjelenés előtt.

Hirdetés

A Capcom alelnöke, Christian Svenssn bejelentette, hogy azért nem lesz demó, mert a fejlesztési ütemezéssel vannak bizonyos problémák. 

Aztán a késöbbiekben kiderült, hgoy van ott más gond is.

"Először is az időbeosztás kérdése. ha egy demót akarsz, akkor abban kevesebb karakternek kell lennie, kevésbé kidolgozottnak kell lennie vagy más egyébknek kell kimraadnia a teljes játékból - ugyanis a teljes játéknak mindenéleképpen meg kell jelennie ebben az üzleti évben." - Monda Svensson

"A demók elkészítése időbe telik, sokat kell tesztelni, minőségellenőrizni, és egyik sem olcsó. Ez azt jelenti, hogy mástól kell akkor elvenni az erőforrást, legyen az idő, pénz vagy határidő."

"Ha viszatekintünk verekedős játékaink történelmére, akkor kiderül, hogy nem voltak demóink - mi abban hiszünk, hogy a demó nem léte nem rontja el a piacot."

"A játékkal több tucat lehetősége adódott a játékosoknak játszani nyilvános eseményeken - ez persze nem azt jelenti, hgoy mindenki kipóbálhatta, aki akarta volna, de úgy saccolom, hgoy több százezen megtették, amióta áprilisban bejelentettük a játéko".  

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)