Hirdetés

Nem lesz még Diablo 3

|

A CNN információ szerint sajnos nem sok jó hírrel kecsegtet majd a Blizzard a hamarosan megrendezésre kerülő BlizzConon (2005. október 28-29.). A korábbi pletykákkal és reménykedésekkel ellentétben a cég nem jelenti be a Diablo 3-at, sőt még a Starcraft 2-t sem. Ez persze még távolról sem azt jelenti, hogy soha nem lesz ezekből a projektekből semmi, de egyelőre tovább kell rájuk várni. Persze az is lehet, hogy ez is csak marketing fogás, és hamarosan mégiscsak be fogják jelenteni - vicces lenne, ha tegyük fel előkerülne mindkettő :D Még annyi derült ki, hogy az idei bejelentés a World of Warcrafttal lesz kapcsolatos - na erre kiváncsiak vagyunk...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)