Hirdetés

Nem lesz online játék Wii-re 2007-ben

|

A Nintendo Wii konzolja egyedi megoldásai és nem a grafikája miatt lett híres, ám az online lehetőségeket sajnos 2007-ben sem élvezhetjük ki rajta 100%-osan.

Hirdetés

Egy beszélgetés során olyan információkat sikerült megtudni a Nintendo Wii konzoljával kapcsolatban, amit nem biztos, hogy a játékosok szó nélkül hagynak. Kiderül ugyanis, hogy a Nintendo nem engedi a fejlesztőknek azt, hogy kihasználják az online lehetőségeket, azaz a játékok tudása csak és kizárólag a játékgépre koncentrálódik, internetes játékról 2007-ben ne is álmodjon senki. Ennek az információnak erősen ellent mond egy pár hónapos interjú szövege, amiben 2007 második negyedévére ígérik az online játék lehetőségeket, így az igazság sajnos csak idővel derül majd ki.

Platformok: Nintendo Wii
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)