Hirdetés

Nem lesz Star Wars: The Old Republic Xbox 360-ra

|

Tegnap az a pletyka kezdett terjedni az interneten, hogy az SW: TOR megjelenik majd Xbox 360-ra.

Hirdetés

A különböző fóumokon már azt tárgyalták, vajon a kontroller melyik gombja mire lesz használható a játékban.

A pletykát egy olyan feljegyzés okozta, amelyhez a VG247 stábja jutott hozzá az angol GAME nevű videó-játék forgalmazótól. Ez egy megjelenési lista volt Xbox 360-ra, többek között a Star Wars: The Old Republic is rajta volt a listán.

A Bioware gyorsan reagált a pletykára:"Amellett, hogy elismerjük, vannak más operációs rendszerek és platformok is a piacon, amelyeken játszani lehet, a mi jelenlegi fejlesztéseink csak olyan személyi számítógépekre folynak, amelyek Windows operációs rendszert használnak" - nyilatkozta Sean Dahlberg. Arról, hogy hogyan kerülhetett az Xboxos megjelenési listára a Star Wars: The Old Republic a Bioware közösségi menedzsere azt mondta: "halvány lila gőzöm sincs róla, de egy biztos - a játéknak azon a listán semmi keresnivalója nincs."

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)