Hirdetés

Nem lesz több Oblivion kiegészítő

|

A Bethesda Softworks The Elder Scrolls IV: Oblivion játékához sok kisebb kiegészítőt gyártottak már le, ám a hamarosan érkező Shivering Isles igazi expansion pack lesz.

Hirdetés

Az új kiegészítő közel 30 órányi tiszta játékidővel toldja meg az amúgy sem rövid alap játékot, ráadásul egy új helyszínt, Sheogorath területeit is bejárhatjuk majd benne, ahol új szörnyek és új küldetések várják a játékosokat. Pete Hines, a Bethesda Softworks fejlesztője új nyilatkozatával egyenesen sokkolta a rajongókat, mivel kijelentették, hogy ez lesz az első és egyben utolsó kiegészítő csomag, amit a játékhoz készítenek. Az okokról nem beszélt, ám az előző hírek alapján szinte biztosra vehető, hogy a kapacitásokat inkább a The Elder Scrolls széria ötödik részének készítésére összpontosítják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)