Hirdetés

Nem lesz vérszegény a Ninja Gaiden 3 - megérkeztek a hivatalos képek

|

Az első hivatalos képek megérkeztével már kétség sem férhet hozzá, hogy a Ninja Gaiden 3 nem lesz a német ifjúságvédők kedvence.

Hirdetés

A Nintendo 3DS-re kiadott Dead or Alive Dimensions után a fejlesztőcsapat gőzerővel foglalkozik a nindzsás játékkal, hogy már az E3-on villanthassanak vele. Ez a rész lesz az első igazi Ninja Gaiden, mióta Tomonobu Itagaki távozott a vállalattól.

A játékkal foglalkozó egyik japán oldal így fogalmaz: " 伝説の忍リュウ・ハヤブサを操り、悪しき者たちに立ち向かう、骨太な忍者アクションゲーム『NINJA GAIDEN』シリーズの第3作が、E3に先駆けてついに発表。本作は、リュウの生き様を、シリーズ特有のバイオレンスなアクションと、さらに奥深く進化したストーリーで描いていく" Na jó, ez nem volt vicces, de késő van, fáradunk.

A lényeg, hogy a japánok keményen dolgoznak, a játék készül, és patakokban folyik a vér, így nem is kérdés, hogy az ESRB besorolás milyen lesz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)