Hirdetés

Nem nálad van a hiba, tényleg ledöglött a Steam

|

Rengeteg felhasználó jelezte, hogy nem éri el a Valve platformját, még offline sem tud játszani.

Hirdetés

Ha ezt a gyönyörű, ragyogó kedd reggelt úgy akartad kezdeni, hogy játszol valamit PC-n, jó eséllyel csalódottan vetted tudomásul, hogy a Steam nem enged belépni. Tudjuk, hogy ez nem megnyugtató, de nem vagy egyedül: világszerte áll a szolgáltatás.

Reggel 8 óra óta több ezren jelezték a DownDetector oldalán, hogy nem tudnak belépni, és offline sem engedi nekik a rendszer a játékok elindítását, sem PC-n, sem Steam Decken.

Hirdetés

A Valve egyelőre semmilyen felületen nem jelezte, hogy tud a problémáról és dolgozik rajta, így a legjobb, amit tehetünk, hogy várunk - vagy esetleg megnyithatjátok az Epic Games Store-t, és szétnézhettek az ingyenesen behúzott, de soha meg nem piszkált játékok között, ott is biztosan lesz valami, amivel elüthetitek az időt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)