Hirdetés

Nem nyújt elég kihívást az Amnesia: The Bunker? Hamarosan még nehezebbé teheted

|

A Frictional Games hasznos frissítéssel készül feldobni a horrorjátékát.

Hirdetés

A Penumbrával indító Frictional Gamesnek a 2010-es Amnesia: The Dark Descent jelentette az áttörést, azóta pedig olyan címeket hoztak össze, mint a 2015-ös SOMA és a 2020-as Amnesia: Rebirth (az Amnesia: Machine for Pigsen viszont nem ők dolgoztak, hanem a The Chinese Room).

Idén visszatértek az Amnesia szériához a The Bunkerrel, amelyben egy emlékezetkieséstől szenvedő francia katonát irányítva kellett felfedeznünk egy első világháborús bunkerrendszert, amely azonban csak látszólag elhagyatott, valójában egy szörny mászkál benne. Úgy kell megmenekülnünk a zsákutcákkal, csapdákkal és egyebekkel teli labirintusból, hogy ne hagyjuk ott a fogunkat, amit a legtöbbek számára egyszer elég is volt elérni, de nyilván itt is akadnak olyanok, akik minél gyorsabban szeretnék abszolválni a feladatot, valakinek például másfél perc se kellett ehhez

Hirdetés

A Frictional Games igyekszik gondoskodni azokról, akik már nem találnak semmilyen kihívást a horrorjátékban, méghozzá egy halloweeni frissítéssel. Az októberre tervezett update számos újdonságot hoz majd, amelyek közül a Shellshocked mód lehet a legérdekesebb, ebben ugyanis még cudarabb feltételek között kell életben maradniuk a játékosoknak: a játékmód csökkenti a rejtekhelyek számát, és egyéb nehezítéseket is hoz, például a játék nem áll meg, ha megnyitjuk a menüket, valamint faajtóvá változtatja a biztonságos szoba bejáratát, így a rémség simán betörhet. 

Fredrick Olsson, a fejlesztés kreatív vezetője a Twitteren/X-en rávilágított más újdonságokra is: lesznek váratlanul eltűnő és felbukkanó szekrények, a ládák összetörése random lootot adhat, kezdhetjük a játékot akár úgy is, hogy a fegyver el van zárva, és véletlenszerűek lesznek a testek/dögcédulák pozíciói. Ti vissza fogtok térni az Amnesia: The Bunkerhez a frissítés után?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)