Hirdetés

Nem siet a Halo filmmel a Microsoft

|

Tervek vannak, csak épp elszántság hiányzik a Microsoftnál

Hirdetés

Bő egy éve láttuk és hallottuk a Microsoft hatéves Halo-tervét (Halo: Reach, képregények, filmek, animáció), amiben újra megerősítettek minket, hogy továbbra is az asztalon vannak a szélesvásznú Halo elképzelései. Nos, az új hírek szerint még mindig csak ott van, és egy darabig ott is maradnak.

Frank O'Connor, akinek a tervek bejelentését is köszönhettük most újra nyilatkozott a Halo filmről, de nem sok jóval szolgált azoknak, akik tűkön ülve várják a Halo film ingyenes GameStar filmvetítését. „Még mindig érdekel minket egy kiváló Halo film elkészítése."- mondta O'Connor. „Elképesztő mennyiségű dokumentációt és anyagot készítettünk, hogy támogassuk vele a filmet. Van egy jó elképzelésünk arra, hogy milyen sztorit szeretnénk benne látni, de nem fogunk lépni az ügyben addig, amíg arra nincs nyomós okunk. Nem sietünk különösebben." -tette hozzá. Annyit megtudtunk, hogy a tervekben nem a meglévő Halo történet újramesélését tervezik, s hogy a televízióra, mint a film potenciális platformjára tekintenek. Akkor hát várunk tovább.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)