Hirdetés

Nem sok annyira fantasztikus dolog van, mint a Starfield hamburgerhajója

|

Sokféle hajót láttunk már, de ez az egyik legjobb mind közül.

Hirdetés

A Starfieldet - más Bethesda játékokhoz hasonlóan - sokféleképpen játszhatjuk, koncentrálhatunk csak a questekre, de ha igazán elmélyülnénk benne, építhetünk saját űrhajót és bázist is. Vannak, akik az idejüket arra használják, hogy a legbiztonságosabb, legbizarrabb külsejű (ez általában együtt jár) hajókat alkossák meg, míg mások filmek, sorozatok legendás járműveit alkotják újra - és van ViperMaclidis, aki egy gigantikus hamburgerben járja a végtelen űrt.

Hirdetés

A Big Boi Snack nevet viselő alkotás minden elemében fantasztikus: van benne paradicsomot, sajtot, salátát idéző réteg is a maggal megszórt buciban, a szignifikáns méretű hús mellett. Összesen hét réteget rakott egymásra, viszont ahhoz, hogy ezt összehozhassa, szüksége volt a Ship Builder Tolerance Tweaks és a Shipyards Unlocked modra is.

Ha te is megépítenéd, instrukciókat az alábbi X-posztban találsz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)