Hirdetés

Nem sok online játék kínál akkora pusztítást, mint a The Finals

|

Az EA korábbi vezetőjének és a DICE veteránjainak új stúdiója egy pörgős, modern és nagyon stílusos lövöldét épít. A Battlefield rajongóinak érdemes lesz figyelniük.

Hirdetés

Az EA korábbi elnöke, Patrick Söderlund vezeti az Embark Studiost, pár FPS elkészült már a felügyelete alatt. A srácok dolgoznak pár projekten, de úgy tűnik, hogy a legtöbb hitüket a The Finalsbe vetették, és az első trailer után nem nehéz látni, hogy miért.

Az előzetes tulajdonképpen a pre-alfa verzióból mutat némi játékmentet. A lényeg, hogy a játékosok egy virtuális sportesemény részesei lesznek pusztítható környezetekben, izgalmas fegyverekkel és emberfeletti képességekkel.

Hirdetés

A trailerben itt-ott elkapni egy-egy pillanatot, amikor a szereplők megvillantják különleges tehetségüket, de a leomló falak és a robbanások között nem lepődnénk meg, ha észre sem vennétek a telekinetikus megmozdulásokat. Azért sokáig nem kell elemezgetni a trailert, az alfateszt után valószínűleg még többet fogunk tudni.

Ugyan pontos időpontot nem tűztek ki, de a The Finals zárt alfa tesztje elvileg ma, szeptember 29-én indult. Ha szeretnétek jelentkezni, akkor azt megtehetitek a játék Steam oldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)