Hirdetés

Nem sokáig bírta a többjátékos Resident Evil spin-off nyílt bétája

|

A Capcom néhány óra után úgy döntött, hogy lelövi a Resident Evil Re:Verse bétáját.

Hirdetés

Az év egyik legnagyobb durranásának ígérkezik az idén 25 éves Resident Evil széria következő címe, a Village, amely már csak Lady Dimitrescu miatt is folyamatosan a figyelem középpontjában van. A Capcom nemsokára újabb saját streamet szán annak, hogy ismét megmutassa az új rész játékmenetét, valamint beszámoljon a multis mellékszál, a Re:Verse helyzetéről. 

A Resident Evil Re:Verse nyílt bétája magyar idő szerint április 8-án, reggel 8 órakor vette kezdetét (PC-n, PS4-en és Xbox One-on), és azt tervezték, hogy április 11-én, ugyancsak reggel 8-kor fejeződik majd be, ám a technika közbeszólt.

Hirdetés

A Capcomnak mindösszesen hét órányi bétázást követően le kellett lőnie a tesztelést, a Twitter-posztjuk alapján a matchmakinggel kapcsolatos problémák miatt döntöttek a béta felfüggesztése mellett. A fejlesztők szerint a hibák megoldásáig ez így is marad, folytatják a kivizsgálást és elnézést kértek az esetleges kellemetlenségek miatt. 

Egyelőre nem tudni, hogy mikor tér vissza a Re:Verse nyílt bétája. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)