Hirdetés

Nem sült el túl jól a Mortal Kombat 1 fizetős halloweeni fatalityje

|

Sikerült elég szépen felhergelni a rajongókat a kétes húzással.

Hirdetés

Szépen muzsikál a még szeptemberben megjelent Mortal Kombat 1, amely nem csak brutális kivégzésivel hozta a kötelezőt, de egy kifejezetten izgalmas történetet is leszállított a rajongóknak, így már csak amiatt is érdemes lehet végigjátszani azt, mondjuk ha jót akartok magatoknak, akkor lehetőleg ne a switches változattal próbálkozzatok.

Bár több probléma is volt a játékkal, nemrégiben például többen arra lettek figyelmesek, hogy hatalmas naplófájlokkal zabálja fel a tárhelyüket a küzdelmek közepette összeomló játék, a csapat szépen dolgozik az ezeket javító patcheken, azonban a legutóbbi frissítéssel elég szépen sikerült felhergelniük a rajongókat.

Hirdetés

A fejlesztők ugyanis azzal a remek ötlettel álltak elő, hogy a "spooky season" alkalmából egy fizetős kivégzéssel örvendeztetik meg a játékosokat. Egészen pontosan 10 dollárt kell kiperkálni ahhoz, hogy megvásároljuk az exkluzív fatalityt, ami több szempontból sem bizonyult túl jó döntésnek.

Egyébként csak hogy kontextusba helyezzük, a Mortal Kombat 11 Kombat packja került anno 20 dollárba, viszont cserébe ott több, teljes értékű DLC karaktert is megkaptunk, míg itt lényegében egyetlen kivégzésért fizetjük ennek az összegnek felét. Jól hangzik, nemde?

Nos, a rajongók sem örültek ennek, aminek hangot is adtak, a Redditen kifejezve nemtetszésüket. Az egyik felhasználó például azt kérdezte:

"Ti most vicceltek? Kaphatok visszatérítést erre a teljes árú freemium modellű játékra?"

Míg egy másik mérges játékos úgy folytatta:

"Ez most komoly? Én tényleg azt hittem, hogy ez egy vicc. Mármint, hogy egy mém. Mert már a boltnak sem volt semmi értelme."

1200 Krystal's for the Halloween Fatality
byu/BarnsleyLad inMortalKombat

Egyébként ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mit tud a fatality, és spórolnátok magatoknak 10 dollárt, akkor itt leshetitek meg mozgásban a dolgot.

Ti mit gondoltok a fizetős kivégzésről?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)