Hirdetés

Nem túl pozitív a Grand Theft Auto V új előzetesének fogadtatása

|

A PlayStation csatornáján több mint háromszor annyi dislike-ot kapott, mint ahányan kedvelték.

Hirdetés

Ahogy 2013-ban, 2014-ben és 2015-ben, úgy 2022 márciusában is megjelenik a Grand Theft Auto V és a GTA Online, ezúttal PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra. A Rockstar egyelőre nem árulta el, hogy mennyiért lehet majd frissíteni, de nagyon úgy tűnik, hogy ahogy az előző generációváltásnál, úgy most is teljes árat készül kérni a játékért.

Ez önmagában kétségeket kelt a játékosokban, de a legutóbbi trailer sem győzte meg őket arról, hogy van értelme még egy változatot készíteni a GTA V-ből.

Hirdetés

Jelen cikk megírásának pillanatában a PlayStation csatornájára feltöltött előzetesen 1,28 millió megtekintés mellett 21 ezer like és 65 ezer dislike látható (egyébként a saját csatornánkon is majdnem kétszer annyi a videón a dislike, mint a like, és a Rockstarnál vagy más csatornákon sem jobb a helyzet). 

Többen azt sérelmezik, hogy a játék látványa alig fejlődött, és hogy az egyik kiemelt újdonság, a zökkenőmentes karakterváltás valójában nem is a fejlesztők érdeme, hanem a konzoloké, amit az is jól mutat, hogy ha az előző generációs változattal játszunk az új gépek valamelyikén, szintén villámgyorsan léphetünk át egyik főszereplőről a másikra.

A halasztásnak köszönhetően a Rockstarnak van még fél éve, hogy bebizonyítsa, tényleg érdemes lesz frissíteni az újabb változatra - igaz, az is motiválhatja a játékosokat, hogy egyes újdonságok csak a Grand Theft Auto Online legfrissebb verziójában lesznek majd elérhetők, PS4-en és Xbox One-on már nem.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)