Hirdetés

Nem volt szégyenlős az Activision Blizzard a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2 kapcsán

|

Elég nagy szavakkal sikerült belengetni az idei Call of Duty játékokat.

Hirdetés

Az Activision Blizzard nemrég megejtette aktuális negyedéves pénzügyi jelentését, melynek keretein belül alig esett szó arról, hogy a Microsoft szőröstül-bőröstül felvásárolja a cégóriást, mindössze arra tértek ki, hogy a 2023. június 30-án véget érő pénzügyi évben zárul csak le ez a folyamat. Ennél sokkal izgalmasabb azonban a Call of Duty széria jövője, amiről azért volt mondanivalójuk. 

Rögvest emlékeztettek ugyanis bennünket arra, hogy az idei új CoD a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare reboot folytatása lesz, ami az illetékesek szavaival élve "az eddigi legfejlettebb Call of Duty-élményt" fogja nyújtani - jelentsen ez bármit is.

Hirdetés

Ezen felül nem győzték ecsetelni, hogy az új Warzone "élmény" (értelemszerűen a Call of Duty: Warzone 2, ami már nem jelenik meg előző generációs konzolokra) egetrengető innovációkkal felvértezve jön majd el. Prémium játékként építik fel ugyanis már az alapoktól kezdve ezt a folytatást. 

Gyakorlatilag tehát mindenki pontosan tudja, mit, illetve miket kap CoD fronton idén. A Call of Duty: Modern Warfare 2 hivatalos, trailervillantással egybekötött bejelentése még várat magára, de elvileg pár napon belül erre is sor fog kerülni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)