Hirdetés

Nemi erőszakkal és emberkereskedelemmel vádolt influenszer szólalt fel a GTA 6 erőszakossága ellen

|

Tristan Tate-nek, a kick-box bajnokból lett influenszer és médiaszemélyiség Andrew Tate öccsének nem tetszett, amit a Rockstar a Grand Theft Auto VI előzetesében mutatott.

Hirdetés

Jóllehet, a Grand Theft Auto a világ egyik legnépszerűbb játéka, nem mindenki lelkesedik érte. A rajongók szemében ez akár szentségtöréssel is felérhet, de ízlésről teljesen felesleget vitát nyitni. Mindenkinek megvan rá az oka, hogy miért kerüli a Rockstar szériáját, - még Elon Musknak is -, és nem ettől válik valaki jobb vagy rosszabb emberré.  

Ahogy valószínűleg annak a Tristan Tate-nek sem változtat a megítélésén, aki híresebb fivérével együtt (Andrew kick-box bajnok volt, után az UWC-ben, azaz az Ultimate Warrior Challenge-ben bunyózott, és megjárta a Big Brothert is) épp házi őrizetben várja, hogy elkezdődjön a bírósági tárgyalásuk Romániában. A testvéreket bűnszervezetben elkövetett emberkereskedelemért és nemi erőszakért vonhatják felelősségre.

Hirdetés

Addig is otthonuk kényelmét élvezik, és mivel rengeteg szabadidejük van, azt egyebek mellett streameléssel ütik el. Legutóbbi műsorukban a Rumble-ön szóba került a Grand Theft Auto VI is, és hamar kiderült, hogy Andrew nincs igazán képben, mert egyrészt úgy fogalmazott, hogy kijött a játék, másrészt kijelentette, hogy egyikhez sem volt szerencséje korábban.

Nem úgy Tristannak, aki gyerekkor emlékei közül előkaparta az első, még felülnézetes és modernebb társainál kevésbé erőszakosnak tűnő GTA-t, valamint azokat az időket, amikor a játékok még arról szóltak, hogy az ember összeállt a testvérével, hogy együtt megmentsék a hercegnőt. Bár nem tartja szükségszerűen gonosznak a játékokat, határozottan ellenzi, hogy a kiskorúak olyan játékokat toljanak, amelyekben rendőrökre lehet, sőt kell lőni, mert ez szerinte ártalmas a társadalomra nézve. Láthatóan folytatta volna még, de amikor már arról beszélt, hogy más lenne a helyzet, ha rendőrként kellene bűnözőket megfékezni, Andrew hangos köhögéssel belefojtotta a szót.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)