Hirdetés

Némi leleménnyel a Cyberpunk 2077 akár Nintendo Switchen is futtatható

|

Meglehetősen sok trükközést igényel a megoldás, és akkor sem biztos, hogy azt kapod, amit szerettél volna, de legalább elmondhatod, hogy Switchen pörgeted a Cyberpunk 2077-et.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 az év egyik legvitatottabb címe. A hibái és hiányosságai napi szintű verbális háborúkat indítanak internet-szerte, de valahol a bughalom mélyén egy egész izgalmas cím lapul. Nem véletlen hát, hogy a Nintendo Switch-tulajok is vágyakozó pillantásokat vetnek a játékra.

Sajnos a hibrid konzol közel sem alkalmas a Cyberpunk 2077 natív futtatására, de szerencsére a Google Stadia igen. A két platform összeházasításával megkaphatod a tulajdonképpeni Switch változatot.

Hirdetés

A megoldásról Nintendrew készített egy videót, amiben megmutatja, hogy hogyan is működik a dolog. Fontos hozzátenni, hogy ez az egész egy korántsem egyszerű vagy biztonságos folyamat. A Stadia hivatalosan nem futtatható Switchen, így első körben egy Android szoftvert kell rávarázsolni a konzolra. Érdemes tehát megjegyezni, hogy ha sikerül is ezzel nem megölni a gépet, akkor is ugrott a garancia minden formája.

Ha sikerül felpattintani az Androidot, akkor onnantól elvileg minden tökéletesen működik majd. A játék hibátlanul fut, és dokkolni is lehet a konzolt, hogy TV képernyőre küldve 1080p-ben élvezhessük a kalandot.

A Google Stadia verzió a játékosok elmondása szerint egyébként kifejezetten stabil, és a lehető legjobb grafikai megjelenítést hozza. A különböző platformok felhasználói közül egyelőre úgy tűnik, hogy a Stadiások a legboldogabbak a CD Projekt új játékával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)