Hirdetés

Nemzetközi Dota 2 bajnokság

|

Újabb bajnokság, újabb izgalmas és nyeremények.

Hirdetés

A Valve által rendezett Dota 2 bajnokság ideje ismét közeledni látszik, azonban ezúttal nem Köln, hanem a Seattle-ben megrendezett PAX Prime ad majd neki otthont. Az első bajnokság a 16 legjobb Dota 2 csapatot eresztette egymásnak egy ropogós 1 millió dolláros csekkért, amit végül a Na'vi névre hallgató csapat vitt el.

A mostani bajnokság főnyereményének összegéről egyelőre nem tudni, de maga az esemény várhatóan augusztus 13-től szeptember 2-ig fog tartani a Benaroya csarnokban. Az eseményt több nyelven és ingyenesen közvetíteni fogják, ahogy tavaly is. A Dota 2 egyébként várhatóan idén jelenik meg PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)