Hirdetés

Nemzetközi kalózvadászat!

|

A tegnapi naptól kezdve nemzetközi eljárást kezdeményezett az FBI, és különféle más internetes és egyéb jogi szervezetek. Az egyik legnépszerűbb csapat, a Fairlight vezetőjének elfogása csak a kezdet volt. Az elmúlt 24 óra alatt több nagy csapat, úgymond vezéreit is lekapcsolták. Az "Operation Fastlink" akcióban 10 különféle ország, és azok hatóságai is résztvettek. A következő helyszíneken folytak és folynak továbbra is kutatások: Belgium, Dánia, Franciaország, Németország, Magyarország, Izrael, Hollandia, Szingapúr, Svédország, Anglia és Írország. A tegnapi napon a hazai BME egyetemre is bekopogtattak, valamint gépeket foglaltak le. Szóval akárhogy is vesszük, mindenkit, mindenhol figyelnek!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)