Hirdetés

NeoGeo X Gold - álljon le a gyártás!

|

Az SNK, a NeoGeo jogainak eredeti tulajdonosa leállíttatná a hányatott sorsú kézikonzol gyártását, és visszavonná a licencjogokat.

Hirdetés

Tavaly decemberben jelent meg a NeoGeo X, de nem lepődünk meg, ha nem hallottatok róla (pedig még a GSO is megírta!). Úgy tűnik, kevesen akarnak retro játékok miatt egy külön kézikonzolt venni, főleg azért az árért, amennyiért kínálták.

Körülbelül 61000 forintba kerül abban a néhány boltban, hol még kapni lehet. Az SNK Playmore, a NeoGeo megteremtője október 2-i hatállyal követeli a NeoGeo X Gold Limited Edition, a Mega Pack Volume 1, a Classic volume 1-5 és az SNK NeoGeo X Arcade Stick gyártásának, forgalmazásának, reklámozásának és eladásának beszüntetését. „Hogy megvédjük szellemi termékeink, mint a NeoGeo és az SNK jogait, döntő lépéseket teszünk minden engedély nélküli, a Licencszerződés hatálya alá nem tartozó NeoGeo X termék ellen.” - írja az SNK honlapján megjelent figyelmeztetés. Várjuk a következményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)