Hirdetés

NeoGeo X Gold - nem áll le a gyártás!

|

Úgy tűnik, hogy csak nekünk nem tűnt fel mennyire sikeres is valójában a NeoGeo X. A rajongók támogatása miatt a Tommo nem hajlandó leállítani a gyártást.

Hirdetés

Micsoda vita lobbant fel emiatt a kis retro ketyere miatt. Tegnap került ki a hír, miszerint a NeoGeo megteremtője, az SNK Playmore követeli a kézikonzol gyártásának megszüntetését. Meg is érkezett a válasz.

„A Tommo INC. megtagadja, az SNK Playmore követelését, és továbbra is támogatni és forgalmazni fogja a népszerű NEOGEO X GOLD konzolt, és annak tartozékait, játékait.” A kemény reakciónak meg is van az oka. A sajtóközlemény szerint a Tommo és az SNK idén év elején hosszabbította meg a NeoGeo-ra vonatkozó szerződést, ami így egészen 2016-ig szólna. „A Tommo mai napig tartotta magát a szerződésekben leírtakhoz, és csalódott a hirtelen jött és igazságtalan követeléstől.”

A Tommo azt akarja, hogy az SNK Playmore azonnal tegye semmissé az eredeti sajtóközleményt. Ők továbbra is gyártani fogják a játékokat, a konzolt, és az ahhoz tartozó kiegészítőket. A levelük végén még leírták, hogy a követelésük oka a rengeteg vásárló, és rajongó, akiket a továbbiakban is szeretnének kiszolgálni. Ezek szerint csak mi nem vettük észre a számtalan NeoGeo X rajongót.

Érdekes vita elé nézünk, pattogassunk is egy kis kukoricát. Nektek mi a véleményetek, kinek van igaza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)