Hirdetés

Neonchrome bejelentés - vállalati titkok után kutathatunk a baljós jövőben

|

A 10tons Entertainment új játéka a shoot'em up műfaj szerelmeseinek lehet vonzó, a cyberpunk lövölde sok órányi izgalmas szórakozást ígér.

Hirdetés

A Crimsonland készítői nemrég bejelentették a legújabb játékukat, ami a Neonchrome nevet viseli, és egy sötét, cyberpunk-stílusú világot próbál majd bemutatni nekünk.

A történet szerint 2085-ben járunk, az emberek úgynevezett arkológiákba (futurisztikus városok, melyek egy épületből állnak) tömörültek. Ezek a gigászi építmények képesek arra, hogy az élethez szükséges feltételeket és eszközöket előállítsák, ráadásul hatalmas befogadóképességük van. Az arkológiák tulajdonosa a Rooswahl Industries, az egyik leghíresebb ilyen építmény a Neonchrome, vagyis pontosan az a torony, amelyiket mi is bejárhatjuk majd. Irányítója az Overseer, akiről a lakosság semmit nem tud, csupán a Rooswahl Industries vezetői ismerik, ám ők természetesen nem hajlandók semmit elárulni róla. Sokan azt hiszik, hogy egy mesterséges intelligenciáról van szó, ám azokat egy múltbéli incidens miatt végleg betiltották. A játékosnak intenzív tűzpárbajokkal teletűzdelt pályákon kell végigverekednie magát a sztorin, és rájönni azokra a sötét titkokra, amelyek az Overseer identitásáról mesélnek.

 A Neonchrome valamikor 2015-ben érkezhet PlayStation 4-re. Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)