Hirdetés

Népszerű a World of Warcraft Pet Shop

|

A Blizzard nem tud mellényúlni, legalábbis eddig erősen úgy tűnik, hogy a legújabb szolgáltatás bombasiker lesz.

Hirdetés

A WoW rajongókról általában nem éppen hízelgő vélemények keringenek. A "nolifer", a "kocka" még a finomabbak közül való. Mint ex-wowos ezeket általában kissé megalapozatlannak tartottam, ám a legújabb ír egy kicsit elgondolkodtatott engem is.

Talán emlékeztek még, hogy pár hónapja a Blizzard elindította a World of Warcraft Pet Shopot. Itt csak csacskaságokat lehet venni, ami nem befolyásolja igazából a játékmenetet, a várásolható petek csak aranyosak, de nem adnak semmi bónuszt. A legújabb, ma reggel debütált "Celestial Steed" például csak egy hátas. 25 dollárért. Jelenleg 1:45 percet kell rá várni a nagy érdeklődés miatt, és eddig több, mint 80,000-en vásárolták meg. Az kérem kb. 2,000,000 dollár. Négy-öt óra alatt. Blizzard főnök akarok lenni....

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)