Hirdetés

Nether - túlélőhorror MMO érkezik ősszel

|

Posztapokaliptikus világ, rengeteg túlélő, nulla darab zombi. Ezt ígéri a Phosphor Games legújabb játéka, az ősszel megjelenő Nether.

Hirdetés

Jelenleg még alpha fázisban van, de őszre már indulásra kész lesz a Nether, ami kész valami újat hozni az online játékok világába.

A videojátékok esetében már-már nem lehet poszt-apokaliptikus világot alkotni zombik nélkül, de akad még kivétel. A Nether története egy évtizeddel egy ismeretlen katasztrófa után játszódik, a túlélők pedig a Chicago West Loopja alapján mintázott világban próbálják kihozni a legtöbbet a lehetőségekből. A városok természetesen lepusztultak, szabad rablás van, mindenki szövetkezhet mindenkivel, de meg kell küzdeni a banditákkal és a mutálódott teremtményekkel (amik nem zombik!). A csatározás FPS nézetben zajlik, egy szerver egyszerre 64 játékost bír majd el. Nem tudjuk, a bejárható terület mekkora lesz, de ha csak 64-en leszünk, nem lesz nehéz elbújni.

Mint minden túlélős játékban, itt is fontos lesz, hogy társuljunk felebarátainkkal abban reménykedve, hogy az első adandó alkalommal nem szúrnak hátba. Cserélgethetjük egymással javainkat, de lopni is lesz lehetőség, ha inkább a kevésbé jószívű úton haladnánk. A hangos chat alapvetően benne lesz a Netherben, így nem kell levennünk a kezünket a ravaszról a gépeléshez, miközben megközelítünk valakit. Már csak azért is érdemes szövetkezni, mert így elfoglalhatunk felhőkarcolókat, kialakítva egy viszonylag biztos és könnyen védhető bázist.

A játék nevét az ellenfelektől kölcsönözte. A Nether nevű mutánsok hang alapján tájékozódnak, de képesek teleportálni, szóval nem könnyű őket elpusztítani. Ez segít fenntartani a folyamatos szorongást, hogy soha ne nyugodhassunk meg, elvégre egy poszt-apokaliptikus világban tényleg nem lehet könnyű békét találni. Nem csak a talaj síkján, de függőlegesen is képesek mozogni, ennek ellenére lehet, hogy el tudunk majd futni. Ha szembenézünk velük, akkor viszont csak egy maradhat.

A dedikált szervereken bekapcsolható a hardcore mód végleges halállal, de alapvetően csak a felszerelésünk veszik el, a testreszabott karakter, a név, a képességek és az XP nem. Az RPG elemek nincsenek teljesen kidolgozva, ezek jelenleg is a csapat kezei alatt formálódnak. Ősszel indul a zárt béta, jelezzétek részvételi szándékotokat a Nether hivatalos honlapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)